Нова книга Юрія Щербака «Україна в епоху війномиру»

Бібліотечно-інформаційний центр Нові надходження БІЦ

27 березня 2020

Серед сучасних книг, якими поповнився бібліотечний фонд, вирізняється нова книга відомого українського письменника Юрія Щербака «Україна в епоху війномиру».

Своїм глибоким змістом, філософськими роздумами над історичним минулим та пошуками шляхів розвитку української держави у майбутньому, патріотизмом та оригінальним викладом матеріалу книга уже спричинила суспільне обговорення та багато коментарів.

«Україна в смертельній небезпеці, рятуймо націю і державу! Ще є шанс врятувати Україну від капітуляції та розпаду!” — таким є головний меседж автора книжки “Україна в епоху війномиру” Юрія Щербака.

«Смертельна небезпека полягає в тому, що Україна перебуває під подвійною загрозою — зовнішньою і внутрішньою», - так коментує книгу Богдан Горинь у газеті «Слово просвіти».

«Це дуже відверта, жорстка у своїй відвертості, гнівна і тривожна книга. Книга, в якій концентровано сказано про всі зовнішні загрози для нашої держави. А також про всі внутрішні небезпеки. Книга, яка стане своєрідним вибухом» - пише Михайло Слабошпицький.

Нова книжка Юрія Щербака «Україна в епоху війномиру» - це спроба уявити Україну ХХІ століття у загальній картині фантастичних соціальних і науково-технологічних змін, що підстерігають людство. Ця книга – знак тривоги і надії. Тривоги – бо надто серйозними є загрози, особливо з боку Росії в час, коли Україна потребує єдності. І надії, – бо ще залишається шанс врятувати Україну від капітуляції та розпаду.  Привертає увагу своєрідна форма книжки – поєднання політологічних текстів з притчами пророчого звучання.

«Україна в епоху війномиру» просто приречена стати прогностичним бестселером. Бо хто ж із нас не прагне побачити: що там, за дверима майбутнього?!

Час читати хороші книги!

 

Щербак Ю. М. Україна в епоху війномиру : книга підсумків і пророцтв / Ю. Н. Щербак. - Київ : Ярославів Вал, 2020. - 352 с

 

У повідомленні використані матеріали з сайту:

http://slovoprosvity.org/2020/02/05/podviyna-zahroza/

 

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ