Курси підвищення кваліфікації

Коледж

16 березня 2020

З 10.03.2020 у ВСП «РК НУБіП України» проходили куси підвищення кваліфікації у формі семінару «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності». Навчання було організовано Навчально-науковим інститутом неперервної освіти і туризму НУБіП України і проходило в онлайн режимі.

Нові завдання освіти у вимірі сучасних інтеграційних процесів озвучив для слухачів курсів Кваша Сергій Миколайович, д. е. н., професор, академік НААН, проректор з навчальної і виховної роботи. Про освіту дорослих щодо реалізації освітніх програм в системі неперервної освіти мову вела Кулаєць Марія Михайлівна, к. е. н., професор, директор ННІ неперервної освіти і туризму. Зазимко Оксана Володимирівна, к. т. н., начальник навчального відділу НУБіП України, проінформувала слухачів курсів про систему забезпечення якості освіти у ЗВО.

До освітнього процесу були залучені найкращі науковці Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму НУБіП України. Було прочитано лекції слухачам курсів з найбільш актуальних питань сучасності:

«Інклюзивна і цифрова освіта». Витвицька Ольга Данилівна, д. е. н., професор, завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності НУБіП України

«Сучасні підходи до забезпечення кібернетичної безпеки». Лахно Валерій Анатолійович, д. т. н., професор, завідувач кафедри комп’ютерних систем і мереж факультету інформаційних технологій НУБіП України.

«Лідерство і командо творення». Грищенко Ірина Миколаївна, професор кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності НУБіП України.

«Комунікаційні процеси у публічній сфері». Приліпко Сергій Михайлович, професор кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності НУБіП України.

«Методика викладання правових дисциплін в сучасних умовах». ПіддубнийОлексій Юрійович, д. ю. н., доцент, завідувач кафедри цивільного та господарського права НУБіП України.

«Сучасна підготовка земельних дисциплін». Ковальчук Іван Платонович, д. геогр. н., професор, завідувач кафедри геодезії та картографії НУБіП України.

Навозняк Людмила Михайлівна, викладач соціальних дисциплін, спеціаліст вищої категорії Рівненського коледжу НУБіП України, розробила сучасну тему «Soft skills як складова ключових компетентностей та основа для успішної кар’єри», з якою вона виступала на щорічних педагогічних читаннях перед педагогічними працівниками коледжу. Доповідь з цієї теми вона також зробила і для слухачів курсів.

Навчання завершилося складанням тестів. Всі слухачі курсів отримають свідоцтва.

Людмила Балдич,

методист коледжу