Тренінг «Особливості регулювання сімейних відносин за національним законодавством»

Економічне відділення

26 лютого 2020

26 лютого за сприяння заступника директора коледжу з виховної роботи Талімончука О.Г., куратором 21-П групи Коняхіним Ю.О. було організовано проведення тренінгу на тему: «Особливості регулювання сімейних відносин за національним законодавством» для студентів: 21-П, 21-О, 22-О, 31-Ф та 31-Ю, 32-Ю груп та їх кураторів. Тренінг проводив головний спеціалістом відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги при Міністерстві юстиції України Биков Олександр Володимирович.

Сім’я – союз конкретних осіб і як справжній соціальний інститут – має зміцнюватися. Сім’я починається з утвердження почуття обов'язку перед батьками, дітьми та іншими членами сім'ї, сімейні відносини мають будуватися на паритетних засадах, на почуттях взаємної любові та поваги, взаємодопомоги і підтримки. Кожна дитина має забезпечуватись сімейним вихованням, можливістю духовного та фізичного розвитку. Звичайно, такі відносини мають чітко регулюватися і ця місія покладена на сімейне законодавство.

Пам’ятайте кожен з нас може звернутися в безоплатну правову допомогу – гарантовану Конституцією України можливість для кожного отримати безоплатну первину правову допомогу, а також можливість певної категорії осіб отримати безоплатну вторинну правову допомогу у передбачених законом випадках.

 Дякуємо Бикову Олександру Володимировичу за цікаву дискусію.

 

Юрій Коняхін, викладач історії