Зустріч зі стейкхолдерами відділення програмування

Відділення програмування Рада роботодавців ВП

13 лютого 2020

13 лютого 2020 року у ІТ-компанії  Mindy Teams Rivne відбулася зустріч керівника філії компанії пані Наталії з представниками відділення програмування ВСП "Рівненський коледж НУБіП України". 

Компанія Mindy Teams Rivne є частиною команди Mindy Support, яка почала працювати у 2013 році у відповідь на зростаючий попит по підготовці бази даних для навчання алгоритмів Машинного навчання Штучного інтелекту, анотування даних по всьому світу. Сфери діяльності компанії: Data annotation, Customer care support, Back office support, Sales&Marketing teams. Сьогодні тут працює понад 2000 співробітників, у 5-ти містах по Україні (Київ, Тернопіль, Полтава, Луцьк і Рівне).

Mindy teams - це місце, де студенти, без досвіду роботи можуть розпочати свою кар'єру у анотаційних проектах, кандидати, що володіють іноземними мовами,- отримати досвід як бізнес-асистенти іноземних проектів та компаній, а талановиті спеціалісти - розкрити свій потенціал та побудувати кар'єру з крутою командою!

У Рівному компанія існує з 20 квітня 2018 року і знаходиться за адресою вул. Відінська, 1а. Чимало студентів коледжу вже мають досвід роботи у Mindy Teams Rivne, адже, як повідомляє пані Наталія: "Ми можемо залучити до роботи будь-якого студента, який має бажання працювати та набирати досвід роботи в ІТ-сфері, а саме з базою даних для створення алгоритмів машинного навчання штучного інтелекту".

Приємно, що такі компанії допомагають студентам навчатися та паралельно працювати і мати власний досвід не тільки теоретичного навчання, а й засвоєння вивченого матеріалу. Сподіваємося на подальшу співпрацю та обговорення питань у підготовці ІТ-фахівців.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування