Семінар і спортивні змагання з волейболу для працівників відокремлених підрозділів НУБіП України

Спорт Коледж

02 лютого 2020

30 – 31 січня 2020 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, відбулися семінар і спортивні змагання з волейболу для працівників відокремлених підрозділів НУБіП України. Команда від коледжу «Рівняни» прийняла активну участь в семінарі та в турнірі з волейболу і отримали сертифікати про участі в семінарі та зайняли почесне 5 місце серед 8 команд . Спортсмени (викладачі, працівники) сумлінно віднеслися як до тренування по підготовці до змагань так і до самих змагань в НУБіП України, про, що свідчать дані результати.

Із вступним словом до учасників змагань звернувся Кваша Сергій Миколайович, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України, проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України.

А також із вітальним словом виступив Томенко Микола Володимирович, доктор політичних наук, професор кафедри міжнародних відносин, голова наглядової ради НУБіП України, Віце-президент Олімпійського комітету України.

Після чого було розпочате пленарне засідання. Першою  темою для доповіді було запропоновано тему «Сучасні концепції розвитку масового спорту» - доповідав Бобровник Сергій  Ілліч -  начальник Київського відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

А також з наступною темою «Психологічна складова в формуванні рухових навичок» Шмаргун Віталій Миколайович -  завідувач кафедри психології   гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

Заключною темою було запропоновано «Планування та організація тренувального процесу» Костенко Микола Петрович -  завідувач кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету НУУБіП України.

Після виступів доповідачів відбулося жеребкування  команд.

Після проведення жеребкування виступи пленарного засідання продовжились наступними темами:

«Медичне забезпечення змагань з ігрових видів спорту» Крупка В’ячеслав Андрійович -  директор медичного центру НУУБіП України.

«Спорт як засіб реабілітації» Бобровський Сергій Олександрович -  керівник благодійного проекту соціальної та психологічної реабілітації.

Олег Рафальський, керівник фізичного виховання

«Шахи в сучасному освітньому просторі» Захарчук Іван Романович -  завідувач кафедри фізичного виховання МАУП.

«Особливості організації і проведення соціально-психологічної  реабілітації» Ржевський Генадій Миколайович -  директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку НУБІП України.

«Організація спортивно-масової роботи на рівні студентського гуртожитку» - Деркач Сергій Степанович -  заступник декана факультету ветеринарної медицини  НУБІП України

«Особливості організації спортивно-масової роботи на рівні факультету» - Марус Олег Анатолійович -  заступник декана факультету конструювання та дизайну НУБІП України

Після закінчення семінару, розпочались змагання з волейболу.