Адміністративна рада коледжу

Коледж

27 січня 2020

27 січня 2020 р. відбулося чергове засідання адміністративної ради коледжу. На порядку денному засідання були найбільш важливі питання функціонування навчального закладу у сьогоднішніх непростих умовах. На засіданні був присутній Євсюков Т. О., доктор економічних наук, доцент, декан факультету землевпорядкування НУБіП України, куратор нашого закладу.

На нараді виступив Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, який доповів про контингент студентів станом на 01.01.2020 та загальні результати зимової заліково-екзаменаційної сесії.

Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер, доповіла про фінансування та видатки на заробітну плату на 2020 рік.

Талімночук О. Г., заступник директора з виховної роботи, зачитав листи, які керівники ГО «Всеукраїнська Асоціація працівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації» Булгаков В. А., голова Правління та Марченко О. О., голова Ради, направили президенту України Зеленському В. О. Листи стосуються ситуації, яка склалася навколо коледжів. Також зачитав лист, який підтримали на зборах трудового колективу 132 працівники навчального закладу, до Народного депутата Салійчука О. В. та Голови Асоціації Аграрних закладів Ніколаєнка С. М. з приводу сприяння імплементації Закону України «Про фахову передвищу освіту», забезпечення прозорості, публічності та відкритості діяльності посадовців Міністерства освіти і науки України щодо недопущення кулуарного внесення змін до законодавства з приводу коледжів і технікумів.

Масталярчук Є. В., уповноважена особа з публічних закупівель, повідомив присутніх про ті зміни, які відбудуться з 19.04.2020 у роботі системи «Прозоро».

Із завершальним словом виступив Євсюков Т. О., який сказав, що ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» входить в трійку кращих в Україні. Окреслив завдання на вступну кампанію 2020 щодо забезпечення контингенту студентів для ступеневої освіти. Зокрема, говорив про необхідність підготовки студентів, які вступатимуть на магістерські програми і будуть зобов’язані здавати єдиний вступний іспит з іноземної мови.

Також на нараді було заслухано ряд питань, що носили інформаційний характер.

Людмила Балдич, методист коледжу