Збори трудового колективу коледжу

Коледж

18 січня 2020

17 січня 20120 року відбулися збори трудового колективу коледжу, на яких розглядалося питання «Про хід імплементації Закону України «Про фахову передвищу освіту». Заступник директора з навчальної роботи Царук В.Ю. ознайомив присутніх з листами ГО «Всеукраїнська асоціація працівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації» від 24.12.2019 №144 та від 09.01.2020 №01 до Президента України Зеленського В.О. Освітянська громадськість занепокоєна негативними тенденціями в політиці керівного складу Міністерства освіти і науки України у відношенні до закладів фахової передвищої освіти - імплементація закону гальмується, кулуарно приймаються протизаконні рішення, окремими посадовими особами виловлюються думки, які суперечать його нормам.

З пропозиціями підтримати текст звернень до Президента України В. Зеленського виступили завідувач технічного відділення Люльчик В.О., заступник директора  з виховної роботи Талімончук О. Г., заступник директора з виробничої роботи, голова профспілкового комітету Качановський О. І.,голова студентського профспілкового комітету Шелепенко О. І.

Збори трудового колективу прийняли рішенняпідтримати текст звернень і пропонують:

  • сприяти імплементації Закону України «Профахову передвищу освіту»;
  • розробити відповідні підзаконні акти;
  • забезпечити прозорість та публічність діяльності посадовців Міністерства освіти і науки України;
  • не допустити кулуарного внесення змін до законодавства;
  • звернутися до Президента України з вимогою втрутитися в ситуацію, що склалася навколо діяльності коледжів;
  • направити рішення зборів трудового колективу коледжу народному депутату Салійчуку О.В. та Голові Асоціації працівників аграрних навчальних закладів України «Украгроосвіта».