Засідання English Club

Технічне відділення Рада роботодавців ТВ

20 грудня 2019

18.12.2019 р., напередодні свята Св.Миколая, студенти 31-Д групи і викладач іноземної мови за професійним спрямуванням О.М. Лисяк взяли участь у засіданні Англомовного клубу при Інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку»WindowonAmerica у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці. Наші студенти вже не вперше відвідують клуб і завжди дізнаються щось нове, розвивають мовленнєву компетенцію, критичне мислення та творчі здібності.

English Club завжди радо приймає усіх бажаючих поспілкуватися англійською мовою. Ведучими клубу є американські волонтери з Корпусу Миру (Peace Corp) спеціально відібрані для поширення англійської мови у світі. Модераторами даної зустрічі стали Наталка Губиш та волонтер Корпусу Миру (США) MichaelJaehnig, які організували роботу так, щоб присутні могли максимально попрактикувати навички говоріння.

Тема засідання клубу була “Advertising” (Реклама). Студенти працювали в групаx, у форматі SpeedEnglish обговорювали вплив реклами на свідомість людей, Блок спілкування із Salesman вчив «продавати» подарунки дітворі до свята Миколая. Учасники захоплено дискутували, самі створювали рекламу товару, і, навіть, грали у «кримінальну» гру, вигадуючи кримінальні історії про «крадіжку» головної ялинки нашого міста й доводили своє алібі.

Зі слів волонтерів, «…оповідки вийшли крутими і достойними бути надрукованими у детективних збірках!» 3агалом час промайнув дуже швидко, але емоції захоплення і радості від спілкування з носіями мови залишилися надовго!

 

Оксана Лисяк, викладач