«День  відкритих дверей» в Головному управлінні  Державної казначейської служби України в Рівненській області

Юридичне відділення Рада роботодавців

12 грудня 2019

Щорічно, починаючи з 2008 року, в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень права відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2008 року №1149, що завжди включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається на честь проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Всеукраїнський тиждень права має на меті запровадження високих правових стандартів, підвищення рівня правової освіти та правової культури громадян, а також створення сильної демократичної та правової держави. Тиждень права також спрямований на утвердження в Україні поваги до найвищих цінностей, які охороняються правом. Головне управління Державної казначейської служби України у Рівненській області також долучається до проведення Всеукраїнського тижня права.

11 грудня 2019 року здобувачі освіти спеціальності «Право» відвідали Головне управління Державної казначейської служби України у Рівненській області. Студенти мали можливість ознайомитися з роботою та структурою управління та структурних підрозділів, отримати інформацію про виконання державного та місцевих бюджетів за доходами по Рівненській області, про надходження та відшкодування податку на додану вартість до загального фонду державного бюджету, про публічні закупівлі, про перерахування коштів субвенції на виплату допомоги сім’ям з дітьми та малозабезпеченим з державного бюджету місцевим бюджетам Рівненської області. Начальник юридичного відділу Осіпова З.В. також ознайомила студентів зі специфікою роботи юридичної служби Головного управління Державної казначейської служби України у Рівненській області. Висловлюємо щиру вдячність працівникам управління за  змістовний та актуальний захід.

                                                                            Сергій Гулюк, завідувач юридичного відділення