Нове законодавство України

Нові надходження БІЦ

03 грудня 2019

Фонд бібліотечно-інформаційного центру пропонує для здобувачів освіти, викладачів юридичного відділення та для усіх зацікавлених користувачів нові видання науково-практичних коментарів до кодексів України.  З новинами законодавства можна ознайомитись на виставці нових надходжень.

 

  1. УДК 349.4(477)(094)

Земельний кодекс України: науково-практичний коментар : станом на 2 вер. 2019 р. / за ред. І. В. Гиренко. - Київ : ВД "Професіонал", 2019. - 688 с.

Цей науково-практичний коментар носить рекомендований характер і пропонується для використання суддями, прокурорами, слідчими, детективами, адвокатами та спеціалістами в галузі земельного законодавства для використання в практичній роботі. Корисним буде здобувачам освіти, які вивчають земельне право та викладачам.

 

  1. УДК 343.2(477)(094)

Науково-практичний коментар Кримінального кодексу України : станом на 2 вер. 2019 р. / за заг. ред. М. В. Лошицького. - Київ : ВД "Професіонал", 2019. - 864 с.

У науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз положень Кримінального кодексу України з урахуванням останніх змін і доповнень станом на 2 вересня 2019 року. Автори зробили акцент на практичному аспекті застосування норм Кримінального кодексу України з урахуванням особливостей тієї сфери суспільних відносин, яких вони стосуються. Видання розраховане на суддів, працівників правоохоронних органів, практикуючих юристів, здобувачів освіти, аспірантів і викладачів юридичних спеціальностей закладів вищої освіти.

 

  1. УДК 347(477)(094)

Науково-практичний коментар Цивільного кодексу України / за ред. С. О. Короєда. - Київ : ВД "Професіонал", 2019. - 1152 с.

У науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз чинної редакції Цивільного кодексу України з урахуванням змін і доповнень станом на 2 вересня 2019 року. Видання розраховане на суддів та працівників суду, адвокатів, прокурорів, нотаріусів, здобувачів освіти та викладачів юридичних спеціальностей закладів вищої освіти .

 

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ