АРТАГРОФЕСТ-2019

Групи загальноосвітньої підготовки

01 грудня 2019

30 листопада в нашому коледжі відбулася щорічна виставка-конкурс «АРТАГРОФЕСТ-2019». Даний захід організувала циклова комісія загальноосвітніх дисциплін, а зокрема викладачі біології та хімії Капітула І. К. та Шелепенко О. І.

Студенти загальноосвітнього відділення підготували цікаві та оригінальні композиції виготовлені із овочів, фруктів, насіння та інших дарів природи. Журі, під керівництвом заступника директора з виховної роботи Талімончука О. Г.,  оцінивши роботи студентів та презентаційний матеріал до них, визначили переможців та нагородили дипломом за І місце студентів 11-О групи (куратор Кристопчук Т. Є.). ІІ місце отримала 11-Д група (куратор Лук’янчук С. В.), а ІІІ місця розділили між собою 11-Ф група (куратор Грицик Т. А.), 11-П група (куратор Лисяк О. М.) та 11-Б група (куратор Мазепа О. М.).

Даний конкурс показав, що студенти вміло поєднали працьовитість та креативність в одне єдине ціле і створили із плодів аграрної праці та дарів осінньої природи справжні мистецькі витвори.

Олексій Шелепенко, викладач хімії та біології