Компанія «Заграва Геймз» зустрічала студентів-програмістів

Відділення програмування Рада роботодавців ВП

23 листопада 2019

22 листопада 2019 року студенти групи 32-ІП спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» в межах дисципліни «Бази даних» відвідали офіс ІТ-компанії «Заграва Геймз». Студентів, викладача Оксану Нікітську та завідувача відділення Ірину Якимчук зустріла івент-менеджер компанії Анна Паршина. Вона розповіла про компанію та принципи її функціонування.

Завдяки вдалій комбінації досвіду ветеранів ігрової індустрії та запалу молоді «Заграва Геймз» лишається на вістрі технічного прогресу. Як розробники казуальних ігор ІТ-компанія вміє робити все і навіть більше! В портфоліо «Заграва Геймз» десятки успішних проектів, створених на замовлення або у партнерстві із такими компаніями, як Playrix, Mad data, Renauts, Nord Curent та ін.

Анна показала студентами кімнати офісу, де відбуваються перемовини щодо проєктів, які реалізують програмісти компанії. Це яскраві та незвичайні дизайнерські рішення, що дозволяють поринути у світ комп'ютерних ігор. Зацікавили студентів творчі та навчальні класи. Це художня майстерня, де пишуться на мольбертах роботи різної тематики. Це лекційна аудиторія, що дозволяє програмістам паралельно з основною роботою навчатися у досвідчених працівників, переймати досвід.

«Наша компанія «сімейного» типу, а не чергова ІТ галера. «Заграва Геймз» - це, в першу чергу, комфортне для роботи місце. Ми цінуємо неформальну дружню атмосферу, довіру та взаємовиручку. В нас немає випадкових людей, а кожен співробітник є невід’ємною частиною команди. Усе це дозволяє нам тримати найвищий рівень якості, яким ми пишаємося. Ми любимо свою роботу, та робимо її дуже добре. Кожен наш співробітник знаходиться на своєму місці і знає, що від його особистого внеску залежить результат усієї команди», зауважила Анна Паршина.

Тому важливим структурним елементом компанії стали кімнати відпочинку, в яких програмісти можуть понуритись у домашню атмосферу, провести перерву у затишній кімнаті чи їдальні або, навіть, переглянути фільм чи послухати музику.

В одній з таких кімнат ми провели час для питань та відповідей. Анна розповіла про перспективи «Заграва Геймз», про сайт компанії https://zagravagames.com/, який оновлюється у зв'язку з приєднанням до «сім'ї» Playrix. Гостей зацікавила можливість офіційного працевлаштування та кар'єрного росту у компанії, оскільки «Заграва Геймз» збільшує свої можливості у реалізації проєктів.

Сподіваємося, що таке знайомство із «Заграва Геймз» стане для студентів поштовхом до початку кар'єри в ІТ-галузі. Дякуємо компанії за можливість поринути у світ програмування!

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування