Обласне методичне об’єднання викладачів української мови та літератури закладів фахової передвищої освіти

Групи загальноосвітньої підготовки Коледж

19 листопада 2019

19 листопада 2019 року у ВП «Рокитнівський медичний коледж» відбулося обласне методичне об’єднання викладачів української мови та літератури закладів фахової передвищої освіти.

Від нашого навчального закладу участь у засіданні взяла Троцюк Вікторія Віталіївна, викладач гуманітарних дисциплін.

Тема засідання - «Використання та актуальність міжпредметних зв’язків у процесі вивчення української мови та літератури».

Методичне об’єднання розпочалось із привітання гостей коледжу т.в.о. директора Кравцем Володимиром Ростиславовичем. Він розповів про навчальний заклад та перспективи його розвитку, побажав учасникам засідання творчих успіхів і натхнення у роботі.

Методоб’єднання було проведено відповідно до програми: фрагмент заняття з української мови на тему «Написання великої літери в іменах історичних особистостей та історичних назвах» та доповіді на актуальні теми.

Далі прозвучали промови методиста Ради директорів вищих освітніх закладів передвищої та професійної освіти Рівненської області Процюка Віталія Кононовича та голови методичного об’єднання Зелінської Олени Максимівни.

Щиро вдячні керівництву та колективу закладу за підготовку та проведення обласного методичного об’єднання викладачів української мови та літератури, яке пройшло в надзвичайно теплій та дружній атмосфері.

 

Вікторія Троцюк, викладач гуманітарних дисциплін