Екскурсія до Рівненського льонокомбінату

Відділення програмування Рада роботодавців ВП

04 листопада 2019

04 листопада 2019 року, студенти четвертого курсу відділення програмували разом з викладачами  Куделею Оксаною Олексіївною та Нікітською Оксаною Віталіївною були запрошені на екскурсію до Рівненського льонокомбінату. Однією з головних причин відвідування льонокомбінату стало відкриття нової лінії виробництва, запровадженої малазійськими фахівцями.

Студенти 41-ІП, 42-ІП та 6-ІПБ груп змогли простежити весь шлях створення нашої рівненської продукції , що зарекомендувала себе не лише в межах країни, а й за кордоном. Найбільша увага студентів-програмістів звичайно ж приділялася автоматизації процесів у виробництві.

З 2018 року на базі льонокомбінату почали створювати сучасну джинсову продукцію. Споглядання процесу створення одягу, яким користуються усі в повсякденному житті привела в захват учасників екскурсії.

Рівненському льонокомбінату 50. За півстоліття він побував і на гребені слави, і пережив занепад. Декілька років тому радянський велетень текстильної промисловості знову почав розправляти свої крила. Сьогодні налагоджений повний цикл виробництва ткацького полотна та щодня виготовляється близько трьох тонн якісної тканини.

Сьогодні Рівненський льонокомбінат не просто відроджений – він стабільно працює і динамічно розвивається.

Оксана Нікітська, викладач