Екскурсія у Рівненській філії АТ КБ «Приватбанк»

Економічне відділення Рада роботодавців

24 жовтня 2019

24 жовтня 2019 р. відбулося  заняття – екскурсія гуртка «Фінансист» (керівник Чернега Ірина Григорівна) до Рівненської філії АТ КБ «Приватбанк».

Це була цікава та пізнавальна екскурсія для учасників гуртка – студентів 31–Ф групи.   

Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитись з роботою АТ КБ «Приватбанк», історією розвитку установи, умовами кредитування та оподаткування, здійснення депозитних операцій, роботою з фізичними та юридичними особами. Працівники фінансової установи  розповіли про здійснення ідентифікації та верифікації нових клієнтів, вивчення та уточнення інформації  щодо аналізу платоспроможності клієнтів  при видачі кредитів, наочно продемонстрували основні ознаки захисту банкнот.

Під час  екскурсії студентам показали в режимі реального часу  роботу співробітників  банку, висвітлили їх умови праці, специфіку продуктів банку, функції і завдання, які вони виконують.

Також майбутні фінансисти дізнались про можливість проходження онлайн практики, після проходження якої кращих зараховують до кадрового резерву банку.

Студенти отримали приємні враження від екскурсії. У Антоніни Зарубайко – керівника центру по підбору персоналу, цікавились питанням працевлаштування та стажування в банку.

По завершенні екскурсії всі присутні студенти – учасники гуртка «Фінансист» отримали сертифікати про участь в екскурсії по відділенню Приватбанк «Відкритий банківський світ з Юніорбанком».

Маємо надію, що і подальша співпраця з відділенням АТ КБ «Приватбанк» буде сприяти формуванню практичних вмінь та навичок майбутніх спеціалістів.

Щиро дякуємо керівнику відділення Савчук Лесі Мефодіївні за сприяння та організацію проведення цікавого заходу.

 

Ірина Чернега, викладач економічних дисциплін