Вони прославили Рівненщину

Юридичне відділення

09 жовтня 2019

9 жовтня 2019 р. в рамках тижня юридично-соціальних дисциплін було проведене відкрите спільне засідання гуртків «Рівненщина. Історія рідного краю», «Економіст» та «Соціолог»  під девізом: «Велич кожного краю – в людях котрі своїми справами зробили внесок у його розвиток».

Засідання підготували та провели керівники гуртків Навозняк Л.М.,  Купчишина Т.В. та Лук’янчук С.В.

Тема засідання: «Вони прославили Рівненщину».

Мета засідання: познайомити здобувачів освіти з видатними особистостями Рівненщини, які звеличували наш край своїми діяннями, своїм розумом і талантом; виховувати в студентів почуття гордості нашими співвітчизниками.

Окремі особистості, про які йшла мова, зробили вагомий внесок у всі сфери  життя: економічну, соціальну, культурну, духовну. Хтось з них народився і виріс на Рівненщині, хтось певний час тут проживав, чи був причетний до певних подій які тут відбувалися.  Але всі вони відіграли велику роль в історії нашого краю, в історії України та світовій історії.

Здобувачі освіти провели пошукову роботу та підготували повідомлення з презентаціями: «Федір Штейнгель» (Кухарук Світлана, 21-Ю гр.); «Микола Ковальський» (Кульчин Дар’я, 21-Ю гр.); «Борис Тен» (Войтюк Катерина, 31-Ю гр.) «Йосип Новицький» (Підгурська Кароліна,  21-Ю гр.); «Улас Самчук» (Лупак Віталій, 31-Ю гр.); «Іван Огієнко» (Хмель Дарина, 21-Ю гр.) «Ігор Свєшніков» (Качан Оксана 31-Ю гр.)

  Навозняк Л.М., викладач соціальних дисциплін