Екскурсія в галерею європейського живопису «Євро-арт»

Технічне відділення

02 жовтня 2019

02 жовтня здобувачі освіти 3 курсу технічного відділення спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» (опорядження) долучилися до прекрасної виставки картин портретного колекційного живопису ХІХ-ХХ століть, живописної графіки лауреата Національної премії імені Т.Шевченка, Заслуженого художника України Євгена Безніска, модерних картин Романа Яціва, оригінальних творів Георгія Делієва та інших художників в галереї «Євро-Арт».

Галерея європейського живопису «Євро-Арт» є активною ініціативною платформою для творчих людей (художників, музикантів, літераторів, режисерів, мистецтвознавців, культурологів, журналістів та ін.), а також місцем спілкування та культурного дозвілля для мистецької спільноти Рівного. Тут проводяться наукові арт-флеші, чаювання з художниками, мистецькі зустрічі, публічні обговорення, художні читання, духовні арт-фортеці, презентації кращих культурних надбань митців України. У конкурсі Х загальноміського відкритого Рейтингу популярності у 2012 р. галерея «Євро-Арт» отримала визнання «Гордість міста» у номінації «Кращий представник культури та мистецтва».

Усі бажаючі можуть прийти та поринути у світ кольорів та натхнення. Здобувачів освіти дуже вразила виставка. Зайшовши до галереї, ми відчули, як привідкрилася брама творчого світу, а реальність відійшла на другий план. Саме тут час нібито зупинився. Серед безліч картин мали змогу побачити старання авторів, їх кропітку роботу та безмежну любов до навколишнього середовища.

 

Михайло Медвідь, викладач

Джерело: http://euroart-gallery.rv.ua/