Збори студентів та викладачів економічного відділення

Економічне відділення

25 вересня 2019

На зборах було проінформовано здобувачів освіти про загальні показники контингенту, стану успішності та відвідування студентів економічного відділення, ознайомлено з планом роботи відділення на 2019-2020 навчальний рік.

Куратори та старости груп у своїх виступах детально проаналізували результати успішності та відвідування навчальних занять студентів за ІІ семестр 2018-2019 навчального року.

Були обговорені шляхи активізації освітнього процесу студентів та викладачів економічного відділення; розроблений план ефективних дій по підготовці до ДПА у формі ЗНО студентів 2 курсу; визначена стратегія підвищення якості успішності та відвідування навчальних занять на відділенні.

На збори економічного відділення був запрошений заступник директора  з виховної роботи Талімончук О.Г., що звернув увагу на мотивацію студентів до навчання, яка хоч може бути і різною, але і в 20 років і в 60 років від неї буде залежати успіх людини.

На завершенні   студентам був продемонстрований фільм «Генрі Форд - Стів Джобс  свого часу»  про історію успіху світового масштабу.

І. М. Мартинова, завідувач економічного відділення