Екскурсія на підприємство ПрАТ «Рівне-Борошно»

Економічне відділення

18 вересня 2019

17 вересня 2019 року студенти 21-П групи спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відвідали одне із потужних підприємств Рівненщини ПрАТ «Рівне-Борошно». Здобувачі освіти знайомилися із виробництвом під керівництвом викладача дисципліни «Технології» Балдич Л. В, завідувача економічного відділення Мартинової І. М. та куратора групи Конюхіна Ю. О.

Екскурсію для студентів проводила Хіміч Алла Борисівна – головний технолог підприємства. Вона розповіла про основні структурні підрозділи підприємства: елеватор, борошномельний цех, лабораторію для аналізу якості зерна і готової продукції, перспективи розвитку підприємства.

Більш докладно про роботу лабораторії розповіла завідувач лабораторії – Микитюк Валентина Григорівна. Вона ознайомила студентів з порядком контролю якості партій зерна та контролем показників якості готової продукції – борошна, показала обладнання і прилади, необхідні для оснащення сучасної лабораторії на виробництві.

Під час відвідування елеватора черговий працівник розповіла про автоматизований контроль температури зернової маси під час її зберігання та автоматизований процес руху зернових мас по території підприємства.

Студенти отримали чудові враження та нові знання, оскільки відвідали елеватор, дізналися з яких районів області і регіонів держави постачають якісне зерно, ознайомилися з процесом сушіння зерна, сучасними зерносушарками.

Наталія Протасюк,

староста 21-П групи