В гостях у компанії Codevog

Відділення програмування Рада роботодавців ВП

12 вересня 2019

12 вересня 2019 року студенти 31-ІП групи з куратором групи Куделею Оксаною Олексіївною були запрошені на екскурсію в  ІТ компанію Codevog.

Перш за все Codevog – це компанія, яка любить інформаційні технології. Тверда експертиза та поглиблене розуміння технологічного процесу є основоположними елементами успіху компанії. Працівники компанії розповіли студентам про те, які технології є найбільш перспективними з точки зору розробки програмних продуктів, що будуть  не просто якісні, а також створюватимуть комплекс позитивних вражень для користувача. Адже мета компанії – забезпечити «все в одному місці» для клієнтів, а основні цінності – це важливість якісного обслуговування клієнтів та забезпечення високомасштабних, ефективних та надійних рішень для глобального бізнесу. Крім того, під час екскурсії студенти ознайомилися із організацією роботи в ІТ-сфері, дізналися про особливості ІТ-ринку, про можливості професійного та кар’єрного зростання, нюанси працевлаштування, необхідність вивчення англійської мови та багато іншого.

Головний скарб компанії – це працівники, яких компанія цінує незалежно від виду їх роботи.Фахівці Codevog протягом багатьох років створюють програмні продукти та накопичують досвід, який зараз використовують, щоб перевищити очікування клієнтів. Члени основної команди працюють в ІТ-індустрії вже більше 16 років.

Девіз компанії: Хороші люди люблять працювати з хорошими людьми.

О. О. Куделя, викладач