Стартував тиждень ПРОГРАМУВАННЯ та ІНФОРМАЦІЙНИХ ДИСЦИПЛІН

Відділення програмування

09 вересня 2019

Сьогодні, 9 вересня 2019 року, розпочався тиждень дисциплін циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін в ВСП РК НУБіП. Анонсував тиждень дисциплін голова циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Сергій Степанович Каштан, зокрема було оголошено план проведення заходів на відділенні.

Також, у рамках анонсу тижня програмування та інформаційних дисциплін «ІТ-світ» у рекреації ІІ поверху ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» студенти четвертого курсу відділення програмування 41-ІП групи Трофимчук Сергій, Бейда Вадим за підтримки викладача Бабича Сергія Васильовича представили презентацію «Досягнення ІТ-індустрії в Україні та Рівному. Тенденції», в якій розкрили нині діючий стан ІТ-сектору в країні на підставі аналітичних відомостей про співпрацю українських компаній із закордонними колегами. Було розглянуто тенденцію розвитку ІТ-сектору в Україні: його зріст та позитивні рухи в сторону закордонної співпраці. Студентам було візуалізовано подану інформацію на слайдах, де продемонстрували нові тренди в роботі сучасних ІТ компаній: аутстафінг – передача колективу розробників у штат сторонніх компаній. Окрім того, познайомились із провідними компаніями Рівного, на прикладі роботи яких було розглянуто «як же саме?» хочуть провести «оцифрування» населення міста, а також розглянути більш розгорнутий список компаній, що займаються рекрутерством молодих спеціалістів міста, аби показати студентам тенденції по профільним технологіям окремих компаній і відповісти на питання «що потрібно вчити та що я маю знати для здобуття бажаної посади?» та «хто в Рівному працює в цьому напрямку?».

Крім цього, навчальним групам та викладачам були роздані буклети з програмою заходів впродовж тижня з 09 до 13.09.2019 р. та запрошено до участі в заходах!

С. В. Бабич, викладач