Зустріч випускників-будівельників 1979 року

12 серпня 2019

11 серпня, коли в державі відзначалося професійне свято працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України, або, як його звикли називати простіше – День будівельника, в стінах ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» відбулася неординарна подія. Зустрілися випускники спеціальності «Будівництво та експлуатація будівель і споруд», 41-Б групи 1979 року, тобто в цьому році вони відзначили 40 років з дня випуску.

Звісно порозкидало життя випускників по світу, і не всі змогли в цей день приїхати в Рівне, але 9 випускників таки змогли приїхати на зустріч, при чому деякі з різних куточків світу - один аж з міста Сієтл (Сполучені Штати Америки) а другий з Санкт-Петербурга (Росія). Була присутня і староста – Бондар Галина, і куратор групи – Бербенець Ірина Дмитрівна

Випускники з цікавістю ознайомились з навчально-матеріальною базою сучасного коледжу, знайшли аудиторію, в якій провели студентські роки і сфотографувались за своїми робочими місцями з куратором групи.

На прощання завдувач відділення Люльчик Вадим Олександрович розповів випускникам про сучасні віхи становлення навчального закладу, запросив на навчання дітей та внуків колишніх випускників та подарував кілька історичних видань про коледж – Історія, звершення, особистості, в яких описуються в тому числі і роки навчання цієї групи.

Не всі могли стримувати сльози, побачивши своїх друзів, декого з яких не бачили 40 років, проте позитивні емоції і радість від спілкування взяли гору, і після цього зустріч продовжилася в неформальній атмосфері.

Завідувач технічним відділеням В.О. Люльчик