Найкращим студентам та учням ПТНЗ Рівненщини вручили грошові премії

Групи загальноосвітньої підготовки

01 серпня 2019

У приміщенні Рівненської облдержадміністрації  відбулося урочисте вручення сертифікатів на отримання обласних премій. «Ми цінуємо ваші знання, які перейшли в активний досвід. Ви – основа економічного та культурного розвитку України. Для Рівненської облдержадміністрації підтримка інтелектуального майбутнього держави – справа честі», – зазначив в.о. голови ОДА Ігор Тимошенко.

 «У цьому залі зібралися працьовиті розумники, адже для того, щоб отримати гарний результат ви працювали щоденно. Ви знаєте ціну перемоги»,  зауважив голова обласної ради Олександр Данильчук.

«Сьогодні у цьому залі зібралася еліта нашої області. Багато кого з вас я впізнала, бо нещодавно ми вручали вам учнівські премії. Ви продовжуєте навчатися і всебічно розвиватися. Дякую за ваші високі цілі та наполегливість», – резюмує профільна заступниця голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко.

Серед тих, хто отримав нагороду, студентка нашого коледжу Кухарук Світлана, яка у 2018-2019 навчальному році стала переможцем на обласному рівні Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та стала третьою на Всеукраїнському етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Ми вітаємо Світлану із  нагородою і бажаємо нових інтелектуальних здобутків.

 

Олександр Талімончук, заступник директора з виховної роботи