Наш випускник- депутат Верховної Ради України

Коледж

31 липня 2019

21 липня 2019 року відбулися позачергові вибори до Верховної Ради України, на яких впевнено отримала перемогу партія "Слуга народу". За партійним списком цієї політичної сили народним депутатом України став випускник нашого коледжу Салійчук Олександр В'ячеславович. У 2002 році він став студентом тоді ще Рівненського державного аграрного технікуму, який закінчив з відзнакою у 2005 році за спеціальністю "Фінанси та кредит". На досягнутому Олександр не зупинився і продовжив навчання за фахом у Львівському державному аграрному університеті. Здобуті знання він успішно реалізував у практичній діяльності. Впродовж тривалого часу Олександр В'ячеславович очолює ТОВ "Перша м'ясна хата" (смт. Гоща).

Вельмишановний

Олександре В’ячеславовичу!

Для вчителів, викладачів, педагогів найвищою нагородою є досягнення їх вихованців. Колектив Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський коледж НУБіП України» з радістю і гордістю сприйняв інформацію, що Вас, випускника на той час Рівненського державного аграрного коледжу, обрано депутатом Верховної Ради України. Ми пишаємося Вашим успіхом, складовими якого стали високий професіоналізм, людська порядність, справжній патріотизм.

Наше суспільство втомилося від пустих обіцянок, імітації реформ, лицемірства та несправедливості. Україна сьогодні отримала, мабуть, останній історичний шанс зайняти гідне місце в цивілізованому світі. Свої сподівання люди повязують із новим поколінням політиків, які здобули перемогу на виборах у 2019 році.

То ж бажаємо Вам оправдати надії своїх батьків і родини, своїх друзів і знайомих, своїх наставників і колег, своїх земляків і співвітчизників. Нехай міцним буде Ваш імунітет до спокус влади. Завжди будемо раді зустрічі з Вами у стінах рідного коледжу.

 

З повагою, директор коледжу,

Заслужений працівник освіти України

Я. П. Корсун