Як програмісти ВСП "РК НУБіП України" проводять своє літо

Відділення програмування Рада роботодавців ВП

20 липня 2019

Літо – прекрасна пора для відпочинку. Кожен проводить цей час як хоче: хтось готується до нового навчального року, хтось займається саморозвитком, хтось просто байдикує. Так, у кожного може бути або круте та різноманітне літо, або одноманітне та сумне. Тому сьогодні я хочу почати рубрику «Як програмісти ВСП РК НУБіП України проводять своє літо» щоб показати Вам, як наші топові ІТ – шнікі, не витрачаючи дарма час, всебічно розвиваються як тільки можуть та проводять цей вільний час від навчання з користю.

Не завжди ж влітку відпочивати, але й потрібно  ходити на роботу і заробляти. Тому двоє наших студентів 41-ІП групи Трофимчук Сергій та Бейда Вадим вирішили спробувати свої сили у компанії Mindy Teams. Mindy Teams – це не просто робота, але й можливість круто проводити час та знайти нових знайомих. Для нас, програмістів, це можливість «прокачати» свої hard – скіли для нашої майбутньої професії.

Хоча не тільки роботою ми можемо відзначитися, але й тим, що вищесказані студенти також прагнуть відвідати відкриття комп’ютерної академії Between Academy. Тому, чекайте відгуків від них у наступних випусках.

Моя вам порада – не байдикуйте, а проводьте час з користю та вдосконалюйте себе. Гарного вам відпочинку та до зустрічі у нових випусках!

Сергій Трофимчук, 41-ІП група