У коледжі відбулися збори трудового колективу

Коледж

03 липня 2019

03.07.2019 року відбулися збори трудового колективу коледжу. Головне питання, яке розглядалося на зборах – прийняття звернення на адресу Президента України Зеленського В. О., Міністерства освіти і науки України щодо вирішення важливих питань життєдіяльності навчального закладу.

На збори був запрошений голова Рівненської облдержадміністрації 2016-2019 років, кандидат в народні депутати по 152 виборчому округу Муляренко О. В.

Розпочав збори трудового колективу директор коледжу Корсун. Я. П. Він коротко розповів гостеві історію коледжу, охарактеризував стан справ і озвучив актуальні проблеми, які найбільше хвилюють колектив коледжу.

У невимушеній атмосфері відбулося спілкування викладачів і кандидата в народні депутати Муляренка О. В. Колектив коледжу звернувся до Олексія Віталійовича з проханням надати допомогу у вирішенні болючого питання – добудови громадсько-побутового корпусу.

– Розуміючи тимчасові фінансові труднощі нашої держави, ми знайшли інвестора, який готовий добудувати корпус на паритетних умовах. Усю необхідну документацію передано у Міністерство освіти і науки України, але справа уже впродовж трьох років не вирішується. Безрезультатними були і наші звернення до народного депутата Осуховського Олега Івановича, – роз’яснив ситуацію Ярослав Петрович. Після чого звернувся до Муляренка О. В. з проханням посприяти у розгляді Міністерством освіти і науки України наданих нами документів щодо можливості добудови громадсько-побутового корпусу ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» інвестором на паритетних умовах.

В зверненні до Президента України Зеленського В. О. освітяни висловили прохання терміново розглянути і підписати Закон України «Про фахову передвищу освіту», адже розпочалась вступна кампанія і багатотисячним колективам коледжів і технікумів, абітурієнтам, їх батькам вкрай необхідна визначеність з даного питання.

Члени трудового колективу одноголосно підтримали текст звернення на адресу Президента України Зеленського В. О., Міністерства освіти і науки України та кандидата в народні депутати Муляренка О. В.

 

Олександр Талімончук,

заступник директора з виховної роботи