Захист звітів-щоденників з виробничої практики студентів економічного відділення спеціальності 071 Облік і оподаткування

Економічне відділення

24 червня 2019

21 червня 2019 року на економічному відділенні відбувся відкритий захист звітів-щоденників з виробничої практики студентів 32-О групи спеціальності 071 Облік і оподаткування.

Членами комісії під час захисту були Мартинова І.М., Матвійчук Л.А., Навозняк Л.М.

Метою виробничої практики з фінансового обліку є закріплення здобувачами освіти одержаних теоретичних знань та придбання навиків практичної роботи щодо ведення бухгалтерського обліку; розширення, поглиблення та закріпленнязнань, які студенти отримали під час вивчення циклу фахових дисциплін та формування вмінь практичного застосування цих знань. В основі виробничої практики - активна діяльність студентів, особиста участь їх у виробничому процесі як членів колективу підприємства, організації (установи).

У своїх виступах студентами було розкрито організаційно-виробничу структуру підприємства, організації (установи) за місцем проходження практики їх обліково-економічну діяльність. Були визначені шляхи, щодо вдосконалення організації обліку.

Матвійчук Л.А.