Нові надходження БІЦ

Нові надходження БІЦ

23 червня 2019

Виконуючи програму розвитку ВСП «РК НУБіП України» на 2016-2020 роки «Рівненська ініціатива-2020», фонд бібліотечно-інформаційного центру коледжу поповнився підручниками та навчальними посібниками для здобувачів освіти та викладачів юридичного відділення. Запрошуємо ознайомитись!

 

         Ізарова І. О. Цивільний процес України : навчальний посібник / І. О. Ізарова, Р. Ю. Ханик-Посполітак. - 2-е вид., перероб. і доп. - Київ : Дакор, 2018. - 275 с.

Навчальний посібник підготовлений відповідно до програми навчальної дисципліни "Цивільний процес України" з урахуванням усіх змін, що відбулись у цивільному процесуальному законодавстві станом на 01 вересня 2018 р. У посібнику розглянуто положення нових інститутів цивільного судочинства - загального та спрощеного цивільного позовного провадження, порядку сплати судових витрат та ін. наведені теоретичні питання для самоконтролю , практичні завдання , а також приклади процесуальних документів. Розрахований на здобувачів освіти юридичних факультетів вищих закладів освіти та практичних працівників.

 

         Васильєв С. В. Цивільний процес : підручник / С. В. Васильєв. - Київ : Алерта, 2019. - 506 с.

Підручник підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни "Цивільний процес" для юридичних закладів вищої освіти і факультетів. У ньому знайшли висвітлення всі інститути цивільного процесуального права України, які становлять його систему. Підручник розрахований на здобувачів освіти - юристів для підготовки заліків та іспитів з цивільного процесу.

 

         Цивільний процес : навчальний посібник / К. В. Гусаров, М. В. Жушман, С. О. Кравцов [та ін.]. - Харків : Право, 2018. - 359 с.

Навчальний посібник підготовлений з урахуванням останніх змін, що відбулись у цивільному процесуальному законодавстві, та розрахований на здобувачів освіти вищих закладів освіти та практичних працівників.