121 День народження Університету

Коледж

01 червня 2019

31 травня 2019 року наш Університет святкує своє 121-річчя і гостинно приймає гостей з усієї України, а також Латвії, Словаччини, США і Польщі.

Делегація Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський коледж НУБіП України» на чолі з директором Ярославом Корсуном, прибула делегація у кількості 44 особи. До складу делегації увійшли: заступники директора, завідувачі відділень, керівники структурних підрозділів, голови циклових комісій, студенти коледжу, які мають успішні досягнення у навчанні, спорті, студентських конкурсах, ансамбль «Вишиванка» тощо.

Наш коледж продемонстрував десятки медалей за участь у міжнародних форумах, зокрема «Інноватика в сучасній освіті». Дипломи переможців у конкурсі «Педагогічний Оскар». Також гостям були представлені творчі роботи студентів коледжу, фотовиставка «Студентське життя». Ректору студенти вручили гостинну хлібину.

Щороку НУБіП змінюється і на кожен його день народження відкривають нові або відновлені об’єкти. Не стало винятком і цьогорічне святкування: урочисто відкрили оновлений вхід до центрального стадіону. Символічну стрічку перерізали ректор Станіслав Ніколаєнко, голова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Олександр Співаковський і директор садового центру «Єва» Роман Золотаревський.

З вітальним словом до гостей звернувся Станіслав Ніколаєнко, у якому він розповів про досягнення університету, його факультетів, ННІ, відокремлених підрозділів, що у своїх презентаціях, розташованих на стадіоні, демонстрували здобутки і цікавинки.

Серед гостей НУБіП вітали: голова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Олександр Співаковський, заступник міністра аграрної політики та продовольства Олена Ковальова, голова Наглядової ради Микола Томенко, президент Національної академії аграрних наук України Ярослав Гадзало, знаний політик, випускник НУБіП Олександр Мороз, народний депутат і також випускник НУБіП Леонід Козаченко, ректор Латвійського університету наук про життя та технологій Ірина Пілвере, голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук. Гості оглянули кожну презентацію структурних підрозділів університету.

День університету, хоча й започаткований не так давно, впевнено стає одним з найулюбленіших свят колективу і до вже уставлених традицій – таких як спортивні змагання, показові виступи вихованців кафедри військової підготовки, приготування польової каші, концерт, кінні прогулянки територією, забави для малечі – додаються нові. Цього року – це професорська експромт-лекція: справжня перевірка професіоналізму метрів і майстер-клас для молодих педагогів.

Дякуємо за гарне свято! Бажаємо успіхів нашому університету! Будемо рівнятися на флагмана освіти і гордимося тим, що є його частиною.

Ірина Якимчук

Більше інформації 6а сайті: https://nubip.edu.ua/node/61525

ФОТО галерея коледжу