29 травня у читальному залі бібліотечно-інформаційного центру відбулась творча зустріч учасників бібліотечного проекту «Літопис талантів «ALMA-MATER» та виставка-презентація художніх робіт, мистецьких творів здобувачів освіти та випускників коледжу. До організації і проведення виховного заходу активно долучились здобувачі освіти 11-Д та 21-Д груп, заступник директора з виховної роботи Талімончук О. Г., куратори Капітула І. К, Медвідь М. М., викладачі Масло О. А., Павленко О. І. та ін.

Мета проекту: розвиток і популяризація літературної, художньої, мистецької творчості користувачів БІЦ – здобувачів освіти та викладачів, а також випускників коледжу, збереження інформації про них для історії коледжу, інформування про творчі досягнення в соціальних мережах та у виставкових залах м. Рівне, відділі мистецтв РОУНБ з метою підтримки молодих обдарувань. Учасником бібліотечного проекту «Літопис талантів «ALMA-MATER» може стати кожен користувач, який виявив бажання та надав для презентації мистецькі твори різних видів та жанрів: живопис, графіка, декоративно-ужиткове мистецтво, художнє фото та ін. Окремо слід відзначити колективні та авторські роботи зі створення макетів архітектурних споруд з різних матеріалів, надзвичайно майстерно виконані студентами під керівництвом викладачів.

Дякуємо учасникам проекту: Копачу К, Кукурузі Л., Герун Ю., Місюк В., Піддубній Ю., Момотюк В., Древецькій О., Назарчук І., Добровольському В. та ін. Ми бажаємо усім вам успіхів, творчих злетів. Пишаємось нашими користувачами!

 Людмила Бурячинська, завідувачка БІЦ