Двоє рівнян в складі збірної України виступили на Кубку Світу з кікбоксингу WAKO, що проходив в угорському Будапешті

Відділення програмування Спорт

24 травня 2019

Кубок світу «25th HUNGARIAN KICKBOXING WORLD CUP BUDAPEST» з кікбоксингу WAKO відбувся у Будапешті (Угорщина) 16-19 травня 2019 року.

Цього року це було 25-е проведення змагань світового рівня в Будапешті, на якому зібралася рекордна кількість учасників – 3200 з 30 країн.

Потужним представництвом поїхала на турнір українська делегація. Разом з чималою за кількістю національною командою України на етап Кубка світу приїхали чотири віце-президенти Федерації кікбоксингу України WAKO.

Немаленьким було представництво українців і в суддівському корпусі змагань. Так, на кожному з трьох рингів були українські судді. На татамі від нас працювали Катерина Єгорова, Максим Єгоров, Роман Кроль, Олег Барков та Віталій Алайбов.

Двоє рівнян в складі збірної України виступили на Кубку Світу з кікбоксингу WAKO, що проходив в угорському Будапешті.

Одним з них став студент ВСП «Рівненський коледж НУБіп України» відділення програмування 23-ІП групи Ігор Дудник.

Він показав кращі результати і здобув срібло Кубку Світу в розділі К-1 у ваговій категорії до -57 кг. Діставшись до фіналу турнірної таблиці поступився лише українцю з мінімальним розривом.

Наш студент є вихованцем Романа Кроля, який є президентом та одним із засновників бійцівського клубу «Ліга Чемпіонів». І тепер вони разом привезли на Рівненщину срібло Чемпіонату Світу з кікбоксингу WAKO.

Вітаємо Ігоря Дудника з перемогою на Кубку Світу!

Валерій Дячук, керівник фізичного виховання