Ювілей Бережанського агртехнічного коледжу

Коледж

19 травня 2019

17 травня 2019 року відбулося святкування 60-річний ювілей з моменту заснування ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» – «Бережанський агротехнічний коледж». В урочистостях взяли участь ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко, голова наглядової ради НУБіП України Микола Томенко, ректорат університету.

ВСП «РК НУБіП України» представляла делегація на чолі з заступником директора з начальної роботи Царуком В.Ю., у складі заступника директора з виробничої роботи Качановського О.І. , голови циклової комісії юридично-соціальних дисциплін Чорнобривої О.В. та помічника директора з кадрової роботи Яткевич І.П.

Святкування розпочалося  подячним молебнем в начальному корпусі №1. Урочистоста імпреза з нагоди ювілею навчальних закладів, а саме офіційні вітання з нагоди ювілею гостей свята, відзначення науково-педагогічних, педагогічних працівників, співробітників, святковий концерт проходила в актовій залі, навчального корпусу №5.

Розпочав імпрезу вітальним словом ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко разом з головою наглядової ради НУБіП України Миколою Томенком.

Також на урочистостях були присутні Кваша С.М.,  проректор з навальної і виховної роботи НУБіП України доктор економічних наук, професор,академік Національної академії аграрних наук,заслужений діяч науки і техніки України, Відмінник освіти і науки України Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко В.В. начальника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько О.В.,. Кулаєць М. М. - директор ННІ післядипломної освіти НУБіП України,професор, кавалер ордена Княгині Ольги 3 ступеня, Висоцький Р. К. - заступник голови Бережанської районної ради та Карабаник В. І. - відмінник освіти, завідувач відділом гуманітарної освіти, виховання та студентських справ 2000-2011 років цього закладу, керівники відокремлених підрозділів НУБіП України.поважні гості з органів місцевої влади та самоврядування, випускники та представники місцевих банківських установ та комерційних підприємств.

Інна Яткевич, помічника директора з кадрової роботи