Екскурсія до Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області

Економічне відділення

15 травня 2019

15 травня 2019 року, під керівництвом куратора Конончук О.М, студенти 21-П групи економічного відділення спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відвідали Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Начальник караулу пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області старший лейтенант служби цивільного захисту Євген Стукало ознайомив студентів з правилами пожежної безпеки та правильним поводження себе під час пожежі, а також у інших надзвичайних ситуаціях.

Під час екскурсії майбутні підприємці ознайомилися з новітньою технікою і навиками працівників на практиці. Пожежна частина має 16 одиниць техніки, найновіша з яких 2017 року випуску. Загін спеціалізується для виїздів на пожежі та дорожньо-транспортні пригоди, і така техніка, а також професійна підготовка працівників рятувального загону допомагає звільненню людей з надзвичайних ситуацій.

Студентам дуже сподобалася екскурсія, а особливо аварійно-рятувальна техніка. Вони із задоволенням слухали начальника караулу. Надіємося, що почута інформація стане корисною нам у подальшому житті.

Оксана Конончук, викладач економічних дисциплін