Зустрічаємо делегацію Ірпінського економічного коледжу

Коледж

14 травня 2019

14 травня 2019 року до ВСП "Рівненський коледж НУБіП України" з робочим візитом завітала  делегація з ВП НУБіП "Ірпінський економічний коледж". На чолі з директором родинного коледжу НУБіП Ільченко Наталією Володимирівною завітали заступник директора Сова Вікторія Миколаївна та голова циклової комісії фундаментальних дисциплін та комп'ютерних технологій Даль Наталія Валентинівна.

Директор Рівненського коледжу Корсун Ярослав Петрович розповів гостям про діяльність навчального закладу, його здобутки та перспективи. Обмін досвідом в методичній роботі здійснила методист коледжу Балдич Людмила Володимирівна. Делегацію зацікавили методичні розробки викладачів та робота методичного кабінету щодо залучення викладачів до участі у конкурсах різних рівнів і напрямів.

Гості оглянули базу коледжу у супроводі заступників директора Царука Василя Юрійовича та Качановського Олега Ігоровича. У ході вивчення бази представники колективу поділилися досвідом формування навчальної документації та результатами і досягненнями студентів усіх спеціальностей економічного відділення, відділення загальноосвітньої підготовки, відділення програмування, юридичного та технічного відділень.

Про щорічне оновлення комп'ютерної техніки розповіла завідувач відділення програмування Якимчук Ірина Олександрівна. Досвід практичної роботи НПЦ із землевпорядкування представили викладачі-землевпорядники. Завершився огляд бази екскурсією по музею коледжу, яку провів к.і.н. Мазепа Олександр Миколайович.

Свої враження від візиту учасники делегації залишили у почесній книзі для гостей, яка знаходиться у бібліотечно-інформаційному центрі коледжу і яку представила завідувач БІЦ - Бурячинська Людмила Василівна.

Василь Царук, заступник директора з навчальної роботи