ХІІ Всеукраїнська олімпіада з інформатики

Відділення програмування

11 квітня 2019

11 квітня 2019 року на базі Технічного коледжу НУВГП відбувався ІІ етап ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп'ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області. 

11 учасників та 11 викладачів завітали у стіни Рівненського вищого навчального закладу. З вітальним словом до учасників звернулася Осадча Лариса Костянтинівна заступник директора з навчально-методичної роботи. Вона розповіла про історію коледжу та його традиції. У коледжі навчаються студенти, які здобувають ОКР молодшого спеціаліста з різних спеціальностей.

Наш коледж представляла студентка 32-ІП групи Хамуда Мар'яна, керівник Якимчук Ірина Олександрівна. Супроводжувала Мар'яну голова циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Юпаткіна Наталія Ярославівна.

Після цього, Марценюк Микола Васильович, голова обласного методичного об'єднання викладачів інформатики ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області ознайомив учасників з програмою олімпіади.

Учасники олімпіади були з Рокитнівського, Млинівського, Сарненського районів та з міста Рівне. Для виконання пропонувалися тестові завдання та практичні з використанням програмного забезпечення Microsoft Word 2010, Microsoft Excel 2010, Microsoft Access 2010. Максимальна кількість за кожне завдання становила 20 балів.

У результаті наша студентка посіла ІІІ-те місце та набрала у нелегкій боротьбі 53,5 бали. Це на 6,5 бали менше ніж переможець Божок Віктор з Технічного коледжу НУВГП. Хочеться зазаначити, що з 2016 до 2018 року Віктор навчався у ношому коледжі за спеціальністю "Інженерія програмного забезпечення".

Вітаємо Мар'яну та бажаємо подальших успіхів!

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування