Наша перемога у фінальному етапі ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

Групи загальноосвітньої підготовки

05 квітня 2019

Надзвичайно приємною подією для ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» стала перемога студентки спеціальності «Право» (групи 11-Ю)Кухарук Світлани Вікторівни у ІХ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

За результатами перевірки робіт фінального етапу Конкурсу (Наказ Міністерства освіти і науки України від 01.04.2019 року № 418)Світлана Кухарукпосіла почесне ІІІ місце серед студентів закладів вищої освіти України (технікуми і коледжі, негуманітарний профіль).

Для здобуття перемоги учасниці Конкурсу необхідно було не тільки вміти грамотно та аргументовано висловлювати свої думки, добре знати орфографію та пунктуацію української мови, займатись дослідницько-пошуковою діяльністю творчого доробку Т.Г.Шевченка, але й мати неординарний підхід до аналізу суспільних процесів, глибокі та міцні знання з історії України, уміння порівнювати, аналізувати, встановлювати причинно–наслідкові зв’язки.

Наставниця, яка підготувала переможця, - викладач гуманітарних дисциплін Троцюк Вікторія Віталіївна.

Вітаємо з перемогою! Бажаємо творчих звершень і починань!

 

Маляр Оксана Петрівна, голова циклової комісії гуманітарних дисциплін