«Стратегія енергозбереження: нетрадиційна енергетика»: ділова зустріч

Бібліотечно-інформаційний центр

28 березня 2019

Проблеми енергозбереження є надзвичайно актуальними сьогодні в усьому світі, в тому числі в Україні. Від вирішення проблем енергозбереження залежить рівень благополуччя нашої держави, кожного громадянина й усього людства.

Саме ці питання стали сьогодні предметом обговорення на діловій зустрічі, учасниками якої стали здобувачі освіти коледжу 11-Д, 22-З, 31-З груп, а також куратори Капітула І. К, Малимон С. С., члени гуртка «Джерело» ВСП «РК НУБіП України», членкині ГО «Екоклуб» та ін. Розмова відбулась у відділі виробничої літератури Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки за ініціативи Гірак Р. О. та активної участі кандидата технічних наук, доцента НУВГП Карпюка А. А.

Від кожного з нас залежить майбутнє. Про способи зменшення негативного впливу результатів людської діяльності на планету та підвищення ефективності використання існуючих ресурсів, пошуку нових нетрадиційних джерел енергії дізнались молоді майбутні фахівці. Здобувачів освіти коледжу особливо зацікавила демонстрація роботи тепловізора, призначеного для вимірювання втрат тепла.

Дякуємо організаторам та учасникам за цікаву та корисну зустріч!

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ

Стефанія Малимон, керівник екологічного гуртка «Джерело»