Майстер-клас «Створення відеолекцій із використанням програмного забезпечення Adobe Premiere Pro CC»

Відділення програмування Технічне відділення

28 березня 2019

28 березня 2019 року в аудиторії №16 пройшов майстер-клас «Створення відеолекцій із використанням програмного забезпечення Adobe Premiere Pro CC». Захід проводили Медвідь М. М., викладач будівельних дисциплін і Стрик П. М., викладач програмування та інформаційних дисциплін. Удосконалити свої ІТ-навики прийшли викладачі циклової комісії будівельних дисциплін і циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін, а також голова циклової комісії будівельних дисциплін Сасовський Т. А., завідувач технічним відділенням Люльчик В. О, завідувач БІЦ Бурячинська Л. В.

У процесі роботи кожен мав можливість навчитися створювати невеличкий відеоролик (вставка відео, аудіо, зображень та інших ефектів) за допомогою професійної програми для нелінійного відеомонтажу Adobe Premiere Pro. Викладачі коледжу з великою цікавістю стали учасниками даного майстер-класу, що дав їм розуміння перспектив використання саме цього програмного комплексу під час створення власних відеолекцій та впровадження їх у освітній процес в майбутньому.

Premiere Pro – провідний програмний пакет для редагування відео. Творчі інструменти, інтеграція з іншими програмами й службами Adobe, а також потужні технології Adobe Sensei дають змогу перетворювати відеозаписи на чудові фільми та відео за допомогою простих і зручних процедур. Крім того, до складу входить Premiere Rush, нова програма, з якою ви зможете створювати й редагувати відеозаписи на будь-якому пристрої, де б ви не були.

 

Михайло Медвідь, викладач будівельних дисциплін

Павло Стрик, викладач програмування та інформаційних дисциплін