Мотиваційна презентація «Вклад відомих математиків у сферу мого майбутнього фаху»

Відділення програмування Групи загальноосвітньої підготовки

26 березня 2019

Впродовж багатьох століть люди з різних країн відкривали математику, уточнювали, вдосконалювали, поглиблювали відкрите і поширювали по всьому світу. Мотиваційна презентація «Вклад відомих математиків у сферу мого майбутнього фаху» була проведена студентами 31-ІП, 31-З та 31-Д групами. Слухачами стали студенти 11-ІП, 11-З та 11-Д груп.

З презентації студенти груп довідалися, що дало кожне століття, окремі країни і народи для розвитку математики та її вклад в будівельний дизайн, землевпорядкування та програмування.

Студенти 31-Д групи розповіли всім присутнім про відомого архітектора Сергія Махно. Сергій Махно, український дизайнер, архітектор, засновник і керівник архітектурної майстерні «Sergey Маkhnoarchitects», розповідає, чому майбутнім архітекторам в дитинстві потрібно займатися не тільки малюванням, але і математикою, де в світі кращі архітектурні школи, скільки в день він виконує завдань і які будівлі в Києві можна вважати шедеврами.

Студенти 31-З групи познайомили нас з біографією землевпорядника, який навчався у нашому коледжі. Щодо навичок, то для землевпорядника необхідно мати насамперед математичні здібності, інженерний підхід, просторовий інтелект, здатність розбиратись у законодавстві. 

Студенти 31-ІП групи дали відповідь на питання, чи потрібна програмісту математика? А також, розповіли про перших програмістів та про тих хто винайшов ЕОМ.

Допомогли студента підготувати доповіді - викладачі математики, Юхимчук Ю.П. та Петрівська Л.О.

Юлія Юхимчук, викладач математичних дисциплін