День відкритих дверей на відділенні програмування

Відділення програмування

24 березня 2019

Через декілька місяців для випускників шкіл, які вирішили здобувати вищу професійну освіту та здобути ОКР «Молодший спеціаліст», розпочнеться вступна компанія. Але перед тим необхідно зробити нелегкий вибір – обрати гідний заклад вищої освіти для реалізації свого наміру.

Тому традиційно ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» 24 березня 2019 року проводив День відкритих дверей.

Не залишилося осторонь і відділення програмування, яке на чолі з Якимчук Іриною Олександрівною, завідувачем відділення, гостинно прийняло 57 представників шкіл Рівного, Рівненської, Тернопільської та Львівської областей.

Розпочалося знайомство з навчальним закладом виступом заступника директора з навчальної роботи Царука Василя Юрійовича, який розповів присутнім про історію, традиції та досягнення коледжу. Відповідальний секретар Качановський Олег Ігорович звернув увагу гостей на деталі роботи приймальної комісії та терміни вступної кампанії 2019 року.

Знайомство з відділенням програмування допомогли провести викладачі: Юпаткіна Наталія Ярославівна, голова циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін, Куделя Оксана Олексіївна, викладач спецдисциплін, Масталярчук Євгеній Володимирович, інженер-електронік та студенти: Теслюк Олександра, Олексійчук Ілля (21-ІП група), Хамуда Мар’яна (32-ІП група), Довгорукий Андрій, Сорочук Роман, Семенюк Владислав, який ще й вів фоторепортаж (41-ІП група). Окремі студенти є членами гуртка "Програміст", який створено при відділенні програмування

Ірина Олександрівна розповіла про пріоритети спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення та перспективи майбутніх студентів відділення програмування. Наталія Ярославівна та Євгеній Володимирович провели потенційних абітурієнтів територією навчального корпусу, познайомили із матеріально-технічною базою, комп’ютерно-інформаційним центром, лекційними, навчально-практичними кабінетами та навчальними лабораторіями. Оксана Олексіївна зі студентами продемонстрували методичні розробки викладачів фахових дисциплін, наукові та творчі роботи студентів-програмістів.

Гості отримали можливість поспілкуватися із студентами різних курсів, які поділилися своїми враженнями від навчання.

Завтра, 25 березня 2019 року, вже вчетверте, розпочне роботу ШКОЛА З ВЕБ-ПРОГРАМУВАННЯ. Усі організатори Дня відкритих дверей на відділенні програмування запросили майбутніх абітурієнтів на навчання до незвичайної школи.

Зустріч-знайомство пройшла насичено, у теплій і дружній атмосфері. Бажаємо випускникам успішно завершити навчання, отримання документ про базову загальну середню освіту або про повну загальну середню освіту та здійснити правильний вибір навчального закладу для здобування освіти за ОКР «Молодший спеціаліст».

Віримо, що таким закладом стане саме ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», зокрема, відділення програмування.

Наталія Юпаткіна, Оксана Куделя,

викладачі програмування та інформаційних дисциплін