Профорієнтаційна робота на економічному відділенні

Економічне відділення

23 березня 2019

22 березня 2019 року викладач економічного відділення Бондарчук Ірина Павлівна з профорієнтаційною метою відвідала  Радивилівський професійний ліцей в м. Радивилів.  Училище готує кваліфікованих робітників за такими професіями: обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, оператор комп’ютерного набору; кухар, кондитер; муляр, штукатур; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій автотранспортних засобів (кат. «С»), тракторист - машиніст с/г виробництва.

А також відвідала Радивилівський НВК школа №2-ліцей ім. П.Г. Стрижака, де навчаються 35 випускників-здобувачів повної загальної середньої освіти та 20 учнів базової загальної середньої освіти. Учням було проведено профорієнтацію, зазначено переваги навчання в коледжі, можливості забезпечення гуртожитком та отримання стипендії, подальшого вступу на бакалаврат, пільги та переваги, що надаються під час вступу.

Учнів ліцею та школи було запрошено на день відкритих дверей у ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», що відбудеться 24 березня.

 

 І.П. Бондарчук, викладач економічних дисциплін