Профорієнтація в ВПУ-25 смт. Демидівка

Технічне відділення Рада роботодавців ТВ

22 березня 2019

22 березня 2019 року завідувач технічного відділення Люльчик Вадим Олександрович та голова циклової комісії будівельних дисциплін Сасовський Тарас Анатолійович з профорієнтаційною метою відвідали Вище професійне училище № 25 в смт. Демидівка.  Училище готує кваліфікованих робітників за такими професіями: кухар, кондитер; муляр, штукатур, маляр; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій автотранспортних засобів (кат. «С»), тракторист - машиніст с/г виробн.

Наш коледж, згідно Правил прийому, може запропонувати сьогоднішнім учням училища, завтрашнім випускникам, продовжити навчання за ступеневою освітою у вищому навчальному закладі І-ІІ рівня акредитації - ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» за скороченим терміном навчання, без потреби складання зовнішнього незалежного оцінювання при вступі. Учням було роз’яснено переваги навчання в коледжі, можливості забезпечення гуртожитком та стипендією, подальшого вступу до бакалаврату, пільги та переваги, що надаються при вступі.

Викладач училища Пузьо Жанна Іванівна, в минулому теж випускник нашого коледжу, провела огляд матеріальної бази, продемонструвала виставку технічної творчості учнів для гостей з Рівненського коледжу. В свою чергу, учні училища були запрошені на день відкритих дверей у ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», що відбудеться 24 березня.

Люльчик В.О., Сасовський Т.А.