Нові надходження 2019 року

Нові надходження БІЦ

18 березня 2019

Нове дослідження Гнатюк Алли Аркадіївни, присвячене удосконаленню теоретико-методичних основ оцінки та обліку необоротних активів, допоможе викладачам коледжу та здобувачам освіти у фаховій підготовці Книга призначена для науковців, аспірантів, здобувачів освіти економічних спеціальностей, керівників і менеджерів підприємств різних форм власності, а також широкого кола читачів, яких цікавлять проблеми розвитку підприємства. Запрошуємо ознайомитись.

Гнатюк А. А. Оцінка та облік необоротних матеріальних активів в аграрному бізнесі : монографія / А. А. Гнатюк. – Рівне : Волинські обереги, 2019

У монографії розглянуті теоретичні та методичні основи оцінки та обліку необоротних матеріальних активів в аграрному бізнесі. Обґрунтовані концептуальні підходи, розроблені рекомендації для вирішення теоретичних та організаційно-методологічних і методичних проблем оцінки та удосконалення обліку необоротних матеріальних активів. Розроблено рекомендації для розмежування записів у фінансовому і управлінському обліку. Викладено висновки та рекомендації для формування методологічно обґрунтованої системи обліку та оцінки необоротних матеріальних активів підприємства та процесу вдосконалення його облікової системи на сучасному етапі.

         

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ