Відкрите заняття з дисципліни: «Геодезичні роботи при землеустрої»

Технічне відділення

13 березня 2019

13 березня 2019 року для здобувачів освіти 41-З групи технічного відділення спеціальності «Геодезія та землеустрій» в аудиторії № 66 було проведено відкрите заняття з дисципліни «Геодезичні роботи при землеустрої» на тему: «Виправлення меж під час реєстрації землекористувань» викладачем Лютком М.Г.

Відкрите заняття пройшло у формі майстер-класу з створення обмінних файлів та виправлення технічних помилок у виправлені меж.  На майстер клас запрошено кадастрового реєстратора Міськрайонного управління у Рівненському районі та м. Рівного Лютко Ольгу Петрівну.

Майстер-клас складався з двох етапів – теоретичної та практичної частин. За допомогою мультимедійної презентації, спікери репрезентували роботу Держгеокадастру, його електронні послуги, структуру обмінного файлу та основні помилки, які допускають розробники землевпорядної документації.

Під час практичної частини студенти працювали із обмінними файлами (електронними документами) по виправленню помилок у частині «Земельна ділянка».

Під час проведення заняття викладачем використовувались відеоматеріали Держгеокадастру. Набуті знання здобувачі освіти в подальшому зможуть використати під час вивчення фахових дисципліни, дипломному проектуванні та у своїй майбутній професійній діяльності.


Лютко М.Г., викладач землевпорядних дисциплін

Русіна Н.Г., голова циклової комісії землевпорядних дисциплін