Участь в ІІІ-му турі Західноукраїнського інтелектуального турніру «Natus Vincere»

Юридичне відділення

09 березня 2019

6-7 березня студенти 11-Ю, 21-Ю коледжу в складі команди «KANT» взяли участь в ІІІ-му турі Західноукраїнського інтелектуального турніру «Natus Vincere», який проходив на юридичному факультеті Тернопільського національного економічного університету в м. Тернопіль.

Такий турнір організовується щороку і це вже втретє команда коледжу бере в ньому участь.

Під час трьох етапів туру –  «Мозковий штурм», «Емпіричне завдання» та «Інтелектуальне рівняння» учасники команди проявили себе вмілими ораторами та опонентами, отримали практичний досвід та вміння відстоювати власну думку.

За підсумками проведеного турніру команда коледжу «KANT» нагороджена грамотою «Найдружніша команда», а її учасники отримали грошову премію.

Студентка 11-Ю групи Кухарук Світлана окремо відзначена одним із спонсорів організації турніру та отримала цінний подарунок.

В цілому учасники команди гідно представили Рівненський коледж перед організаторами турніру та позитивно зарекомендували себе серед інших 136 команд, що стало можливим завдяки методичній та практичній допомозі в підготовці до участі викладача юридичних дисциплін Басюк Оксани Петрівни та допомоги директора коледжу Корсуна Ярослава Петровича в організації поїздки.