Семінар з інновацій працює

Групи загальноосвітньої підготовки Коледж

13 лютого 2019

11.02.2019 Навчально-науковий інститут післядипломної освіти НУБіП України розпочав другий етап курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників формі семінару «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності» у дистанційному режимі, який триватиме до 20.02.2019.

У понеділок зі слухачами курсів спілкувався доктор економічних наук, професор, академік НААН, проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України Кваша Сергій Миколайович про організацію освітньої діяльності Університету, досягнення та перспективи розвитку, стратегії управління навчальними закладами. Зазимко Оксана Володимирівна, кандидат технічних наук, начальник навчального відділу, ознайомила слухачів курсів із системою забезпечення якості освіти у ЗВО та прокоментувала основні нормативні документи в галузі освіти, які матимуть істотний вплив на освітню діяльність коледжів.

12.02.2019 перед слухачами курсів виступав Касаткін Дмитро Юрійович, кандидат педагогічних наук, доцент, в. о. кафедри комп’ютерних систем і мереж НУБіП України. Тематика його лекцій стосувалася зміни пріоритетів у вищій освіті, переваг і недоліків STEM освіти та використання Інтернет-техноглогій в освітній діяльності.

Лукіна Тетяна Олександрівна, доктор державного управління, професор кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності НУБіП України, прочитала лекцію «Технологія розробки та вимірювання валідного тесту навчальних досягнень» та на конкретних прикладах розібрала помилки у створенні тестових завдань зі слухачами курсів 13.02.2019.

 Людмила Балдич, методист коледжу