Вітаємо ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка з Днем народження!

Коледж

09 лютого 2019

Ніколаєнко Станіслав Миколайович

ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України,

доктор педагогічних наук, професор,

член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України

Народився 9 лютого 1956 року в с. Богданівка Знам’янського району Кіровоградської області. Закінчив Українську сільськогосподарську академію за спеціальністю інженер-механік (1978 р.), інженер-педагог (1980 р.). У 1991 році закінчив Одеський інститут політології та соціології. Трудову діяльність розпочав викладачем Кіровоградського сільськогосподарського технікуму. Після отримання педагогічної освіти викладав механізацію тваринництва у Каховському радгоспі-технікумі. Згодом очолив Красноперекопське профтехучилище. У 1991-1994 роках – заступник начальника Херсонського обласного управління освіти, доцент кафедри механізації сільського господарства Херсонського сільськогосподарського інституту.

Народний депутат України кількох скликань, голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, у 2005-2007 роках Міністр освіти і науки України, голова Громадської Ради освітян і науковців України. Розробник і автор ряду законів, зокрема щодо запровадження єдиного фіксованого податку у сільському господарстві, меліорації земель, збереження і розвитку профтехосвіти і вищої школи. Багато зробив для соціального захисту вчителя і науковця, студента. Є автором більше 140 наукових публікацій та 13 книг.

З 2009 року працював професором кафедри вищої освіти та права Університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України.

29 серпня 2014 року обраний ректором Національного університету біоресурсів і природокористування.

Вельмишановний Станіславе Миколайовичу!

Ваш шлях до визнання був непростим, але чесним і відкритим – своїми власними зусиллями, своїм розумом і наполегливістю ви долали життєві перешкоди до поставленої мети.

Завжди з добрими намірами і відкритим серцем, чистою душею і готовністю прийти на допомогу Ви здобули повагу серед колег, студентів, науковців, громадських і політичних діячів. Ви є людиною, яка завжди знаходить час і для родини, і для роботи, і для друзів. Ми вдячні Вам за співпрацю та підтримку нашого навчального закладу. Разом з Вами ми радіємо успіхам нашого Університету, пишаємося належністю до великої університетської родини.

Колектив нашого коледжу шле Вам щиросердечні вітання

з нагоди Дня народження!

Бажаємо Вам від Бога – довголіття, від близьких – любові, від студентів – шани, від друзів – підтримки, від колег – розуміння.

Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років. Живіть довго в щасті, благополуччі та в доброму здоров’ї.

 

З повагою,

директор коледжу, Заслужений працівник освіти України

Ярослав Петрович Корсун