Онлайн-урок до Дня безпечного Інтернету 2019

Відділення програмування

05 лютого 2019

05 лютого 2019 року Програма Мережних академій Cisco, Кіберполіція України та компанія ERC ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» проводили онлайн-урок з нагоди Дня Безпечного Інтернету 2019 схвалений МОН України.

День безпечного Інтернету 2019 відзначається під гаслом «Разом для найкращого Інтернету!». День Безпечного Інтернету є унікальною можливістю для кращого розуміння проблем та можливостей в онлайновому світі, це час поділитися важливою інформацією, щоб діти і молоді люди могли досліджувати Інтернет безпечно і скористалися позитивним досвідом експертів.

Щоб відзначити цей день разом з усім світом до онлайн-уроку приєдналися на YouYube каналі Спільноти Програми Академії Cisco в Україні студенти ІІ курсу та викладачі відділення програмування ВСП «Рівненський коледж НУБіП України».

Виступали експерти:

  • Олена Доматенко, менеджер програми корпоративної соціальної відповідальності компанії Cisco в Україні та Азербайджані, яка була модератором цього заходу.
  • Станіслав Самолов, т. в. о. заступника Начальника управління – начальник першого відділу Управління інформаційних технологій та програмування Департаменту кіберполіції Національної поліції України, майор міліції на тему «Кібератаки та Інтернет-шахрайство».
  • Вікторія Іцкович, директор дивізіону архітектурних рішень, керівник напряму ІТ-безпеки компанії ERC на тему «Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей».

Учасники отримали:

  • доступ до курсу Мережної академій Cisco «Вступ до кібербезпеки»;
  • можливість перевірити свої здібності до кар’єри аналітика з кібербезпеки;
  • сертифікат про участь у заході після проходження онлайн-тестування та заповнення анкети зворотного зв’язку;
  • можливість задати запитання експертам.

Наш навчальний заклад також отримає сертифікат учасника. Для цього пропонуємо всім бажаючим зареєструватися, пройти онлайн-урок і виконати умови на сертифікат до 16 лютого 2019 року за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=MREyP2_njcY&feature=youtu.be 

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування