Петро Біленчук: Інноваційне майбутнє України

Коледж

15 січня 2019

15 січня 2019 року у ВСП "РК НУБіП України" розпочалися щорічні педагогічні читання з метою підвищення фахового рівня педагогічних працівників. До участі у виступах був запрошений Біленчук Петро Дмитрович, к. ю. н., професор кафедри галузевих правових наук Київського інституту права НАН України. На педагогічні читання він прибув у супроводі Малія Миколи Івановича, генерального директора АРМАТЕХ-СЕРВІС, що є офіційним дилером та сервісним партнером найбільших виробників насосного та теплотехнічного обладнання GRUNDFOS і DANFOSS (Данія).

Петро Біленчук відомий своїми науковими працями, пов'язаних із поширенням нових ідей четвертої промислової революції, Індустрії 4.0 та суспільства знань у світі: від історії становлення міждисциплінарного напряму електронної комунікації до закономірностей прийняття індивідуальних рішень і впровадження соціально-комунікаційних інноваційних технологій в освітню і наукову діяльність.

Доповідачі у виступах розповіли про свої дослідження щодо соціально-правових, інноваційно-комунікаційних, інформаційно-комп'ютерних аспектів життєдіяльності людини. Навели цікаві факти про глобальні цивілізаційні зміни у третьому тисячолітті. Також вони порушили велику кількість надзвичайно актуальних питань, які стосуються не тільки перспектив розвитку окремих країн та регіонів, але і зовсім нетрадиційних специфічних проблем інноваційного розвитку освіти, науки, культури, медіасфери, медицини тощо.

Людмила Балдич, методист коледжу