Лист до Святого Миколая. Дитяча віра в добро та диво робить нас добрішими

Відділення програмування Коледж Благодійність

18 грудня 2018

18 грудня 2018 р. у Клеванській спеціальній школі-інтернат для дітей з вадами зору відбулося свято «ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ», на яке запросили ВСП «РК НУБіП України».

День Свято Миколая, це свято, яке чекає кожна дитина нашої країни. Вихованці Клеванської школи інтернат з вадами зору написали йому листи-прохання. Тож відділенням програмування через веб-ресурс коледжу була проведена акція «Лист до святого Миколая», на якій було зібрано подарунки для 20 вихованців школи. Також, у вересні, в рамках тижня програмування та інформаційних дисциплін був проведений благодійний ярмарок «Рецепти з літа програміста», де викладачами та студентами коледжу було зібрано 3 000 грн.

Крім цього, викладачі, студенти коледжу та їх батьки принесли іграшки, дитячу літературу, одяг, які також було передано особисто дітям інтернату (8 коробок).

Подарунки на святковому концерті, на чолі з викладачем Куделею О.О., вручили студенти коледжу:

  1. Теслюк Олександра, 21-ІП група,
  2. Козак Андрій, 22-ІП група,
  3. Качан Оксана, 21-Ю група.

Дякуємо студентам та викладачам коледжу, які виявили бажання побути Святими Миколаями для діток з нелегкими долями,  для яких ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ не просто свято, а віра в те, що їх бажання здійсненні.

 

Оксана Куделя